Masterclass Tangogitaar in Hongarije

 

Deze masterclass is geschikt voor vergevorderde en professionele gitaristen die zich willen verdiepen in de tango. Tijdens deze vier dagen behandelen we solo repertoire, begeleidingspatronen, typische tango improvisatie en ensemble spel.

De stage wordt gegeven in het schitterende landhuis Villa Luka, en ligt aan de rand van Magyarlukafa, een dorpje grenzend aan de oerbossen van het enorme natuurgebied Zselic. De oorsprong van Magyarlukafa is terug te voeren naar de Romeinse Villa Luca die hier in de vierde eeuw heeft gestaan. De huidige villa ligt op voormalige landerijen van de Hongaarse graven Festitich de Tolna.

Villa Luka, eens een oude graanschuur, is omgebouwd tot een luxe landhuis dat buitenleven combineert met modern comfort. Zo is de woonkamer maar liefst 70m2 en beschikt iedere slaapkamer over en ensuite badkamer. Het landhuis is gelegen boven op een heuvel met een eigen terrein van vijf hectare.

Heb je de wens om je talent verder te ontwikkelen door een nieuwe taal op de gitaar te leren? Om het leren te combineren met samenspelen en te genieten van de prachtige omgeving? Meld je dan aan voor deze Masterclass Tango Gitaar.

Plaats: Maygalukafa –Hongarije
Data: September
Prijs: 550,00
Inhoud:
*Iedere dag 45 minuten privé les
*2 – 3 uur Gitaar ensemble
*Logies, ontbijt, lunch en diner.
*Wandelingen onder begeleiding van een natuurkenner

Met het vliegtuig kun je low budget naar Boedapest vliegen. Vanuit Boedapest is er een transfer naar Magyarlukafa.

Er kunnen minimaal vijf gitaristen en maximaal 7 gitaristen deelnemen.

Geef je op door een mail te sturen naar contact@tangomuziek.nl

Mocht je een vraag hebben, stuur dan zeker een mail.